اضافه کردن طبقه یا اضافه اشکوب زمانی اتفاق می افتد که شما پس از مدتی که از ساخت ساختمانتان می گذرد تصمیم می گیرید یک یا دو طبقه به ساختمانتان اضافه کنید. در نقشه های شهری قدیمی معمولا مجوز ساخت ساختمان ها ، برای یک یا دو طبقه صادر می شد . امروزه اکثرا در همان محله ها به زمین کناری یک ساختمان دو طبقه مجوز چهار یا پنج طبقه داده شده است و با افزایش جمعیت ، خانه های یک یا دو طبقه نیازمند اضافه کردن واحد های بیشتر می باشند . اولین گزینه تخریب ساختمان فعلی و ساخت یک ساختمان با طبقات اضافی است ، اما این کار هزینه و زمان بسیار زیادی را در بر دارد . دومین گزینه تقویت سازه زیری با فولاد و اضافه کردن یک یا دو طبقه است که در نود درصد مواقع این کار فشار زیادی به ساختمان وارد می کند و در بیشتر مواقع سازمان نظام مهندسی و شهرداری به دلیل پیامد های منفی و نشست ساختمان مجوز اضافه کردن طبقه با سازه بتنی و یا فولادی را نمی دهد .عموما در ساختمان های قدیمی مقاومت سازه پایین می آید و شما نمی توانید بار یک طبقه را به دوش سازه های موجود بیندازید . ضمن این که مدت زمان اضافه کردن یک  طبقه به روش بتن و یا اهن از زمان ساخت یک ساختمان صفر بیشتر می شود ، به دلیل این که تردد کارگران ، بالا دادن مصالح ، اصوات مزاحم ناشی از ساخت و یا تخریب ساختمان باعث ازار و اذیت ساکنین همان ساختمان و یا سایر ساکنان ساختمان های مجاور و محدودیت در سرعت اجرای مجری و پیمان کاران می شود و در بهترین حالت ممکن ساخت یک اضافه طبقه شش الی دوازده ماه زمان می برد که موجب در گیر شدن مالک با تورم بازار می شود . در این شرایط بهترین گزینه سیستم ساخت و ساز خشک ال اس اف است .

این سازه ها وزن بسیار پایینی دارند . وزن یک ساختمان کامل به صورت ال اس اف در هر متر مربع 150 الی 300 کیلو گرم می باشد . این در صورتی ست که وزن یک ساختمان با اسکلت بتنی 1/600 الی 2 تن می باشد . معمولا در این روش نود درصد متریال به صورت پیش ساخته وارد ساختمان می شود و مجری و کارفرما دردسر کمتری در بالا دادن مصالح و اجرای آن دارد . با روش ساخت با سازه های ال اس اف بعد از مرحله طراحی سازه تا مرحله تکمیل ساختمان و تحویل کلید به کارفرما 30 الی 45 روز زمان لازم است . تنها سازه سبکی است که دارای تاییدیه نظام مهندسی و شهرداری جهت اضافه کردن طبقه ( اضافه اشکوب ) می باشد .

اضافه اشکوب با LSF

پشت بام شما به اندازه یک زمین مسکونی یا اداری ارزش دارد . شما می توانید به راحتی ، در کمترین زمان و با کمترین  قیمت ممکن یک یا چند طبقه به ساخت خود اضافه کرده و از آن نهایت استفاده را ببرید . سازه های ال اس اف مورد تایید سازمان نظام مهندسی هستند و به دلیل سبک بودن وزن و نصب اسان در کمترین زمان ممکن ساخته می شوند . اضافه کردن یک طبقه با سیستم LSF  تنها یک الی دو ماه زمان می برد و شما می توانید پس از دوماه کلید طبقه خود را تحویل بگیرید . سیستم ال اس اف به دلیل سرعت بالای ساخت به تورم بازار بر نمی خورد به همین دلیل با نصف قیمت یک ساختمان با اسکلت بتنی و یا فلزی ساخته می شود . علاوه بر این ساختمان LSF در برابر  زلزله تا 6 ر یشتر و آتش تا 60 دقیقه مقاوم است ، همچنین عایق صوتی و حرارتی نیز  هست.این موضوع باعث کاهش هزینه ها در سرمایش و گرمایش و عایق کردن ساختمان می شود . سازه های ال اس اف مورد تایید شهرداری و نظام مهندسی بوده و در سال های اخیر دو آیین نامه اجرایی با نام 612 و 613 تعریف شده است که جهت اطلاعات بیشتر می توانید آن را مطالعه فرمایید  . برای مجوز اضافه طبقه کافیست به شهرداری مراجعه کرده و با نشان دادن شناسنامه ساختمان و پلان خود همچنین یک عدد عکس هوایی و استحکام بنا درخواست مجوز اضافه طبقه را بدهید . شهرداری یک نماینده از سمت خود برای بازدید ساختمان و صحت اطلاعات موجود فرستاده و پس از تایید نوبت به تایید پلان و نقشه های شما می شود . پس از تحویل نقشه ها در صور ت وجود مشکل آن را به شما بازمیگردانند تا توسط مهندس معمار تدوین شود . مهندس معمار موظف است تا زمان تایید نهایی شهرداری  نقشه شما را طبق سلیقه شما و قوانین شهرداری تغییر دهد . پس از تایید پلان های شما ، نوبت به نقشه  سازه می رسد و پس از تایید شما می توانید ساخت و ساز خود را شروع کنید . شرکت سبک سازه کوهپایه از ابتدا تا تحویل کلید همراه شما خواهد بود و شما را در این مراحل یاری می کند .

ساخت خانه LSF

برای اجرای اضافه طبقه ال اس اف شما نیاز به یک فونداسیون فلزی دارید . این فونداسیون به وسیله قوطی در روی بام شما پیاده می شود و تمامی دیوار های داخلی و خارجی به این قوطی متصل شده تا از استحکام آن اطمینان حاصل شود .

اضافه طبقه با سیستم LSF به دو روش اجرا می شود ، سازه نیوزلندی و سازه کانادایی . نحوه اجرای سازه کانادایی به این روش است که پس از طراحی نقشه سازه ، فولاد ها در کارخانه به صورت سرد ، نورد شده و به شکل سازه های مورد استفاده در می آید . در مرحله بعد سازه ها به محل اجرای ساختمان منتقل شده و طبقه نقشه ،  سازه پیاده می شود . در این روش در صورت اصلاحیه و یا تغییر پلان شما می توانید در نقشه سازه تغییراتی اعمال کنید اما خطای انسانی در این روش وجود دارد .

روش دوم سازه های نیوزلندی هستند . این سازه ها پس از فرم گرفتن در کارخانه به وسیله دستگاه فرم کت طبق نقشه در کارخانه اماده می شود ، به صورتی که حتی جای پیچ و بولت ها نیز در سازه مشخص شده و مانند قطعات پازلی آماده نصب می شوند . پس از مونتاژ سازه ها ان ها را به محل احداث پروژه منتقل کرده و نصب می کنند . در این روش خطای انسانی به صفر می رسد اما امکان تغییر پلان پس از طراحی سازه وجود ندارد .

سازه های ال اس اف محدودیتی در پوشش نما ندارند و شما می توانید از تمام متریال های موجود مانند سمنت برد ، اجر نما ، سیمان سفید ، چوب و . . . استفاده نمایید .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *